RETURNERING

Du har 14 dages fuld returret på dine køb www.hintzeshobbyverden.dk.

Du kan prøve varen ligesom man kan i en fysisk butik; du må afprøve varen og hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, men ikke tage den i egentlig brug.

Varens stand, når du leverer den tilbage

Varen skal returneres i væsentlig samme stand som da den blev købt og i original emballage indeholdende alt tilbehør.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi. Vi foretager en vurdering af varens værdi, hvis der er mangler ved returforsendelsen. Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du bærer risikoen for returforsendelsen og er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Husk, at det altid er en god ide at få dokumentation fra forsendelsesfirmaet på, at du har afsendt varen til os.

Ved fortrydelse anbefaler vi:

1) Send varen retur til os indenfor 14 dage efter, at du har modtaget varen. Når vi modtager varen refunderer vi betalingen til dig via det kreditkort, der er anvendt til at foretage købet.

2) Eller du kan (men det er ikke et krav fra vores side)

Sende os en e-mail på mail@hintzeshobbyverden.dk  hvor du oplyser: At det omhandler fortrydelsesret, dit ordrenummer, hvilke varer og antal du fortryder. Meddelelsen skal vi have modtaget inden 14 dage fra den dag da du fik varen leveret. Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vi modtager kun pakker sendt retur med GLS eller Post NORD

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb refunderer vi det fulde ordrebeløb (eller varebeløb i tilfælde af, at en ordre returneres delvist). I tilfælde af en værdiforringelse, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi gennemfører tilbagebetalingen til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige bestilling, medmindre du udtrykkeligt har indvilliget i noget andet.

Tilbageførsel vil normalt tage 2-4 arbejdsdage.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varer undtaget fortrydelsesretten

– Specielt hjemtagede varer

Varen returneres til:

Hintze’s Hobby Verden
Borsvinget 25b
Bullerup
5320 Agedrup

Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Husk at vedlægge en kopi af fakturaen så vi ved hvilken ordre returneringen vedrører.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du få tilsendt en email når vi har modtaget varen.